Despre Noi

Într-un context dinamic, aflat într-o continuă schimbare, cheia către succes constă în identificarea unui bun candidat care să facă parte din dezvoltarea constantă a business-ului sau identificarea unui job care să te mențină constant motivat.
Consultanții noștri de HR, cu o experiență în domeniu de peste 10 ani, dezvoltă parteneriate ce au la baza încrederea și calitatea serviciilor oferite atât pentru companii, cât și pentru candidați pentru a atinge așteptările și obiectivele setate.

Din 2016 oferim suportul necesar companiilor să-și dezvolte afacerea. Conectăm oportunitățile de angajare din companii cu oamenii potriviți de pe piața muncii. De asemenea, participăm activ în procesul de dezvoltare profesională al candidaților cu care interacționăm.

Mai mult decât o agenție de HR

GABTEO HR a început ca o afacere de familie, fondată de părinții Teodorei în anul 2016, cu misiunea de a conecta la nivel national companiile cu candidații potriviți, dar și candidații cu business-urile potrivite. Ca și copiii, echipa actuală a crescut de-a lungul timpului, dar rămâne în slujba valorilor și misiunii care i-au dat ființă, punând întotdeauna oamenii pe primul loc.

Cui ne adresăm

Oferim servicii complete de resurse umane, inclusiv: recrutare și selecție de personal, recrutare în masă, procese de management al performanței și campanii de branding ale angajatorilor.
Profesioniștii noștri în HR conectează candidații potriviți cu rolurile compatibile în funcție de experiența profesională și motivație, prin screening, analiză aprofundată a abilităților, pre-validare și listă scurtă.
De asemenea, oferim suportul necesar candidaților noștri să-și deblocheze potențialul profesional în timp ce se angajează într-o nouă călătorie profesională.

Cum lucrăm

În viață și în afaceri, suntem de părere că OAMENII FAC DIFERENȚA. De aceea, procesele noastre de HR pornesc întotdeauna de la OAMENI.
 • Excelența
 • Promptitudine
 • Atitudine Pozitiva
 • Perseverența
 • Creativitate

ABORDAREA BUSINESS-ULUI

Cunoașterea clientului pornește de la a înțelege cerințele, așteptările, “personalitatea” companiei și cultura organizațională în care se caută un nou membru al echipei.

CANDIDAȚII POTENȚIALI

Pornim de la baza noastră de date rafinată de-a lungul timpului pentru a găsi candidații potriviți.

Utilizăm metode de căutare activă (Boolean search-Google, Linkedin), rețele sociale și networking pentru a alinia cererea, oferta și timpul.

Etapele de recrutare activă

 • 01.

  Prezența activă in comunitățile online, site-uri de Carieră, prospectare constantă

 • 02.

  Intervievarea și selecția candidaților compatibili cu cerințele setate

 • 03.

  Asistarea clientului în etapele interne de intervievare în procesul de selecție

 • 04.

  Consilierea clientului pentru luarea celei mai bune decizii

Rezultate

0+

Clienți

0+

Industrii

0+

Poziții Închise

0+

Candidați Recomandați

0+

Interviuri Susținute

0+

Interviews Held

2-6  săptămâni

Timp de Recrutare

Cereți o ofertă

Noi putem ajuta! Echipa noastră a lucrat cu companii de toate dimensiunile.


  Sign Up

  Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.