Candidați

Te ajutăm să găsești viitoarea ta echipa

Servicii

Te ajutăm să găsești viitoarea ta echipa

MATCHMAKING ÎN BAZA DE DATE

Te înregistrăm în baza noastră de date pentru a te contacta cu prioritate imediat ce avem disponibile noi oportunități de colaborare potrivite cu experiența și cu obiectivele tale profesionale.

CONSILIERE ÎN CARIERĂ

Dacă îți dorești să te dezvolți profesional sau ești în căutarea unui nou loc de muncă, echipa noastră certificată îți oferă suport să atingi obiectivele propuse - de la crearea sau actualizarea CV-ului sau dezvoltarea abilităților de prezentare în cadrul unui interviu de angajare, până la coaching pentru auto-cunoaștere și identificarea oportunităților de carieră cele mai potrivite pentru tine.

RECONVERSIE PROFESIONALĂ

Învățăm pe tot parcursul vieții. Uneori însă ne dorim ca traseul noastre profesional să își schimbe direcția. Te ajutăm să descoperi și să valorifici abilitățile tale soft și te îndrumăm spre cele mai eficiente rute de reconversie profesională.

Testimoniale

Am luat primul contact cu echipa GABTEO HR când am aplicat la un job care suna tare potrivit pentru mine, deși nu era menționată nicăieri compania care angaja. Pe tot parcursul procesului de selecție, Consultantul HR s-a preocupat constant să asigure potrivirea între om-rol-companie, ca să nu ne pierdem niciunii timpul.
Când am ajuns la interviul final, am simțit și eu că mi-am găsit locul, nu doar ei că și-au găsit om.

A trecut 1 an jumate de atunci, iar între timp echipa GABTEO HR m-a ajutat să îmi măresc echipa cu încă 3 oameni. Îi recomand din tot sufletul, indiferent că ești candidat, hiring manager sau angajator

L.A. Head of Marketing & Communication
Cu mare drag pot spune că tot procesul de recrutare a avut un format unic. Mi-a plăcut mult modul de abordare de la prima discuție telefonică, ice-breaker-ul social de care multă lume uită în ultima vreme. Apoi tranziția treptată către detaliile job-ului și experiența profesională. Am apreciat faptul că s-au oferit detaliile relevante și s-a pus accent pe compatibilitatea mea cu job-ul, cât și posibilitățile de dezvoltare în cadrul echipei, ținând cont că a fost vorba și de o schimbare a drumului în carieră. Overall, transperanțã in comunicare.
Nu în ultimul rând, încurajez ca pe viitor să procedați la fel și să faceți un status check săptămânal cu candidatul, pe mine m-a ajutat foarte mult. Ba chiar apreciez că ``ați luat pulsul`` chiar și după primele săptămâni de activitate la noul job.
A.G. QA Software Tester
Am aplicat prin intermediul GABTEO HR pentru poziția de Frontend Developer pentru o companie tech-telecom. Totul a decurs foarte repede, am fost acceptat si sunt recunoscator echipei GABTEO de profesionalismul de care a dat dovadă.
Mi-au raspuns la toate intrebarile si mi-au ghidat pașii in procesul de aplicare.
Recomand serviciile lor tuturor celor care sunt în căutarea unui job.
R.B. Frontend Developer
Ambele procese de recrutare în care am fost implicată s-au desfășurat după un calendar clar, echipa mi-a răspuns tuturor întrebărilor. De asemenea, pe lângă experiența și expertiza mea, a existat un focus clar pe așteptările mele, pe motivația mea de a accepta un nou rol, așadar contează foarte mult angajatul, dar și omul. Și într-adevăr, echipa GABTEO HR revine cu alte recomandări de job-uri care se potrivesc cu profilul candidatului.
S.B. Senior Fundraising Specialist

Ești la un click distanță…

Organizăm cu entuziasm sesiuni de consultanță și consiliere, individuale sau de grup, inclusiv webinarii, sesiuni de intrebări și răspunsuri, simulări de interviu, in concordanță cu obiectivele profesionale ale candidaților!

Contact us


    Upload CV (opțional):

    Sign Up

    Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.